Betaling

MisterCash:

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

DIRECTebanking / SofortBanking:

SOFORT Banking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. SofortBanking is ontwikkeld door de Payment Network AG. Er kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Polen, Spanje, Italië en Frankrijk.

Het betaalsysteem werkt vergelijkbaar als iDEAL. Na de transactie wordt het bedrag direct afgeschreven van uw bankrekening. 

Ideal:

U heeft zojuist een bestelling geplaatst. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en RC discounter wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Vooruitbetaling:

Het totale factuurbedrag inclusief BTW kunt u overmaken op de rekening van RC Discounter. Wanneer het bedrag bij RC Discounter binnen is, wordt het bestelde artikel met TNTPOST verzonden.

U betaald vooruit door het totale factuurbedrag inclusief BTW van de bestelling over te maken op:

Bank: ING te Geldrop nr: 2969999

IBAN: NL79INGB0002969999

BIC:  INGBNL2A

Naam:  RC Discounter

Beschrijving: Bestelnummer

PayPal / Mastercard / Visa:

Bestellingen kunnen ook afgehandeld worden door PayPal / Mastercard / Visa. Bij de betalingsafhandeling kunt u kiezen voor PayPal / Mastercard / Visa en vervolgens kunt u de gewenste stappen volgen. Ook kunt u het bedrag storten op onze PayPal rekening  info@rcdiscounter.nl

RC Discounter © 2019 | Install & design by Dymago | Powered By OpenCart